Odfoťte snímku, ktorú máte na mysli

Ukážte, akú fotku chcete

Ukážte fotku, ktorú máte na mysli. Vyberte predlohu, zarovnajte obrysy osoby a pozadia a uložte fotku bez pomocných čiar. V Našich albumoch zdieľajte vybrané fotky v súkromnom priestore pre dvoch.

Predlohy ani mriežka sa do uložených fotiek nepridávajú.

YOLOCAM · Zarovnajte línie a fotku

Trocha pomoci s ďalšou fotkou

Vyberte vrstvy

V Nastaveniach zapnite alebo vypnite obrys osoby, obrys pozadia a fotku predlohy.

Obľúbené

Klepnutím na srdce uložíte obľúbené kompozície.

Časovač fotografie

Vedľa spúšte vyberte 3 alebo 10 sekúnd. Opätovným klepnutím na spúšť odpočet zrušíte. Zruší sa aj pri opustení aplikácie.

Upravte priblíženie fotoaparátu

V režime úprav môžete predlohu posunúť a dvoma prstami zmeniť jej veľkosť alebo otočenie. Na priblíženie fotoaparátu režim úprav vypnite.

3:4 · 9:16 · 1:1

Delené fotografovanie: 2 vodorovné pásy · 3 vodorovné pásy · 4 polia (2×2)

Vyberte predlohu. Zlaďte záber. Odfoťte.

  1. Vyberte predlohu

    Otvorte Predlohy a vyberte fotku.

  2. Zarovnajte línie a fotku

    Upravte vrstvy a krytie a priblížením zlaďte záber.

  3. Odfoťte snímku

    Predlohy ani mriežka sa do uložených fotiek nepridávajú.

Naše albumy

Vaše fotky, spoločne

Súkromný priestor pre dvoch s celkovo 500 MB zadarmo. Zdieľajte fotky a spoločne plánujte ďalšie fotenie.

Pošlite tento kód svojmu partnerovi. Môže ho zadať v časti Naše albumy.

Začnite s 500 MB spoločnými pre dvoch

S partnerom sa zdieľajú iba fotky, ktoré vyberiete.

Spoločné nápady na fotenie

Plus

Viac miesta s 50 GB

Jedno predplatné pre oboch: 50 GB spoločného úložiska, bez reklám, opakovane použiteľné zoznamy fotenia a mesačné spomienky vybrané oboma.

Plus je mesačné predplatné. Jedno predplatné platí pre obe osoby vo vašom priestore. Pred nákupom si v aplikácii overte miestnu cenu a podmienky predplatného.

Podmienky používania

Predplatné sa obnovuje mesačne do zrušenia v nastaveniach obchodu a platba sa účtuje cez účet obchodu. Zrušenie zastaví ďalšie obnovovanie, ale nevymaže fotky. Po uplynutí sa pri využití nad 500 MB nahrávanie pozastaví. Potrebné fotky si uložte do zariadenia a potom vymažte ich kópie zo zdieľaného úložiska, aby ste uvoľnili miesto.

Vymazať cloudový účet a všetky vaše nahrané fotky? Partnerovi jeho fotky zostanú. Tento krok nemožno vrátiť. Predplatné zrušte osobitne v nastaveniach obchodu.

Nahrávajú a s partnerom zdieľajú sa iba fotky, ktoré vyberiete. Ukladajú sa kópie JPEG s dlhšou stranou najviac 3072 pixelov, bez údajov o polohe. Na poskytovanie služby uchovávame prihlasovací identifikátor, albumy a stav predplatného.

Súkromie a podpora

Odfotené snímky sa ukladajú do zariadenia. Nahrávajú sa iba fotky, ktoré vyberiete na zdieľanie v Našich albumoch. Vydané verzie odosielajú diagnostiku chýb na náš server na zlepšenie stability. Podrobnosti a postup pri žiadosti o vymazanie nájdete v zásadách ochrany súkromia.

Úplné zásady ochrany súkromia a podmienky zdieľaných albumov sú dostupné v angličtine a kórejčine. Preložené zhrnutia vysvetľujú hlavné body.

readnotesgame@gmail.com