Panduan dan grid tidak disertakan dalam foto yang disimpan.
Sedikit panduan untuk foto seterusnya
Duduk menikmati cahaya matahari di tamanDua ekspresi di kafe
Pilih lapisan
Hidupkan atau matikan garisan tubuh, garisan latar dan foto panduan dalam Tetapan.
Kegemaran
Ketik hati untuk menyimpan komposisi kegemaran.
Pemasa foto
Pilih 3 atau 10 saat di sebelah pengatup. Ketik pengatup sekali lagi untuk membatalkan. Keluar daripada aplikasi juga membatalkan kira detik.
Zum kamera
Semasa mengedit, seret, cubit atau putar panduan. Matikan pengeditan untuk zum kamera.
3:4 · 9:16 · 1:1
Penggambaran berbahagi: 2 baris mendatar · 3 baris mendatar · 4 petak (2×2)
Pilih panduan. Susun bingkai. Ambil foto.
Pilih panduan
Buka Panduan dan pilih foto.
Padankan foto dan garisan panduan
Laraskan lapisan dan kelegapan, kemudian zum untuk membingkai pemandangan.
Ambil foto
Panduan dan grid tidak disertakan dalam foto yang disimpan.
Album kita
Foto anda berdua, di satu tempat
Ruang peribadi untuk berdua. Kongsi foto dan rancang sesi foto bersama. Anda berdua mendapat sejumlah 500 MB percuma untuk dikongsi.
Hantar kod ini kepada pasangan anda. Kod boleh dimasukkan dalam Album kita.
Mulakan dengan 500 MB untuk berdua
Hanya foto yang anda pilih dikongsi dengan pasangan anda.
Rancangan foto bersama
Plus
Lebih ruang dengan 50 GB
Satu langganan untuk berdua: sejumlah 50 GB untuk dikongsi, tanpa iklan, rancangan foto yang boleh digunakan semula dan kenangan bulanan pilihan anda berdua.
Plus ialah langganan bulanan. Satu langganan meliputi kedua-dua orang dalam ruang anda. Semak harga tempatan dan butiran langganan dalam aplikasi sebelum membeli.
Syarat penggunaan
Langganan diperbaharui setiap bulan sehingga dibatalkan dalam tetapan gedung aplikasi. Bayaran dikenakan pada akaun gedung anda. Pembatalan menghentikan pembaharuan seterusnya, bukan memadam foto. Selepas langganan tamat, muat naik dijeda jika jumlah penggunaan melebihi 500 MB. Simpan dahulu foto yang diperlukan pada peranti. Untuk mengosongkan ruang, padam foto secara kekal daripada tong sampah.
Padam akaun awan dan semua foto yang anda muat naik? Foto pasangan anda kekal miliknya. Tindakan ini tidak boleh dibatalkan. Batalkan langganan secara berasingan dalam tetapan gedung aplikasi.
Hanya foto yang anda pilih untuk dikongsi dimuat naik dan boleh dilihat oleh pasangan anda. Salinannya disimpan sebagai JPEG dengan sisi terpanjang maksimum 3072 piksel, tanpa data lokasi. Kami menyimpan pengecam log masuk, album dan status langganan untuk menyediakan perkhidmatan ini.
Privasi dan sokongan
Foto yang diambil disimpan pada peranti anda. Hanya foto yang anda pilih untuk Album kita dimuat naik. Versi keluaran menghantar maklumat ralat ke pelayan kami untuk meningkatkan kebolehpercayaan aplikasi. Baca dasar privasi untuk maklumat lanjut dan cara meminta pemadaman data.
Dasar privasi dan terma album bersama yang lengkap tersedia dalam bahasa Inggeris dan Korea. Ringkasan terjemahan menerangkan perkara utama.